Powerful Intentions: Law of Attraction Community

Powerful Intentions is a unique Law of Attraction Online Community

Artist Shefqet Avdush Emini - NEWS: Recensie of my artwork

THANK YOU FOR COMMENTS FROM ALL OF YOU !
Faleminderit për komentet nga të gjithë ju !
Jam
ë mirënjohës për mbështetjën e juaj miqë të nderuar... !

 

 

Shumë urime Shefqet ...suksese edhe në të ardhmen ! Je ba ambasador i fuqishëm i kulturës dhe artit Shqiptar!!

International Art Exhibition in Sarajevo Bosnia

International Art Symposium in Sarajevo Bosnia

 

 

 

 

 

Symposiumi ne Russi ne vitin 2013

 

your profile photo

Shefqet Avdush Emini SHOQERIS SONE I DUHEN VETEM NJERZIT E SINQERTE SIQ JENI JU !!! KJO ESHTE E KJARTE QE KATEERI I JUAJ ESHTE I FORTE DHE ME PLOT BESIM NE VETVETEN E KRIMTARIN TENDE ! TE PERSHENDES NGA HOLANDA

Laura Siner Brahimi's profile photo

Laura Siner Brahimi Të jam mirënjohëse për vërtetësinë që e thoni për tiparet e mija. E dua të vërtetë të vërtetën në art ky është njeriu dhe identiteti tij 
Shikoja pikturën e di çfarë bartë në vete 
Jeni i pasur në shpirt dhe me vlera të larta njerëzore Shefqet

 

Comments


Comments

SHABAN MEHMETI

Comments )))

SHABAN MEHMETI

Ky është djali i madh i dajes tim. Shaban Mehmeti ))

Shumë urime Shefqet ...suksese edhe në të ardhmen ! Je ba ambasador i fuqishëm i kulturës dhe artit Shqiptar!!

International Art Exhibition in Sarajevo Bosnia

International Art Symposium in Sarajevo Bosnia

Ky është djali i dajes tim, jemi rritur së bashku si femi )))

COMNT NGA ADEM GASHI

COMNT NGA NJAZI QORROLLI

 

 
INTERNATIONAL ART SYMPOSIUM IN KUWAIT
INTERNATIONAL ART SYMPOSIUM IN KUWAIT

INTERNATIONAL ART SYMPOSIUM IN KONYA, TURKEY
INTERNATIONAL ART SYMPOSIUM IN KONYA, TURKEY
INTERNATIONAL ART SYMPOSIUM IN KONYA, TURKEY
INTERNATIONAL ART SYMPOSIUM IN CESME, IZMIR, TURKEY

INTERNATIONAL ART SYMPOSIUM IN KONYA, TURKEY

INTERNATIONAL ART SYMPOSIUM IN KONYA, TURKEY

INTERNATIONAL ART SYMPOSIUM IN KONYA, TURKEY

INTERNATIONAL ART SYMPOSIUM IN KONYA, TURKEY

INTERNATIONAL ART SYMPOSIUM IN KONYA, TURKEY
HOLLAND

VIDEO FROM: SELCIK ELLI ARTIST FROM TURKEY
 

Ky është Afrimi djali i dajes tim profesor i edukates fizike !

 
 

 

 

         

Views: 17

Comment

You need to be a member of Powerful Intentions: Law of Attraction Community to add comments!

Join Powerful Intentions: Law of Attraction Community

Powerful Sponsors

Start Your Free Trial Today

Start Your Free Trial Today

 

 ===========


==================


 

Advertising  Group Powerful Intentions.

Join our advertising group and learn about placing ads on Powerful Intentions and the rates.

 
=================
Powerful Intentions Community-

 
Follow PIcommunity on Twitter

 

Welcome To PowerfulIntentions!


Welcome All Powerful Intention Members!.

Powerful Intentions is a unique, online community of people from all walks of life who possess three very important and focused qualities.

Those qualities are:

You believe in the Power of Intentions And The Law Of Attraction And You Are Enthusiastically "Attracted" to be here By Inspired Action!

The P.I. Team's Powerful Intended Result is to:

Create the most fertile community in the world for people to manifest their Intentions!

People who join P.I. are "set up" to BE Successful.

Brilliance, Fun, Luck, Joy and Ease can't help but rub off on them to positively raise their vibration!

Unlimited numbers of the "right" people attracted to P.I., collectively co-creating the most abundant and brilliant ideas, actions and manifestations that have ever been experienced on this planet!

AND we are Happy, Connected, and Abundant, with Brilliance, Simplicity and Ease!!!!!

It's a DONE DEAL and it sticks No MATTER WHAT!!!!!!!

Badge

Loading…

Powerful Advertising Group


Advertising Group on Powerful Intentions.

Join our advertising group and learn about placing ads on Powerful Intentions and the rates.


© 2020   Created by Powerful Intentions.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service