Powerful Intentions: Law of Attraction Community

Powerful Intentions is a unique Law of Attraction Online Community

Faruk Tasholli: Piktori Shefqet Avdush Emini pushton botën

Kulturë

Wednesday, 23.10.2013, 06:24 PM

PIKTORI NGA KOSOVA PUSHTON QENDRA BOTËRORE TË ARTIT

Nga Faruk Tasholli

Vetëm për pak muaj, piktori kosovar Shefqet Avdush Emini, me artin e tij, merr pjesë në tri qendra botërore të artit, pa llogaritur pjesën tjetër të ekspozitave të mëparshme.

Piktori kosovar me qëndrim në Holandë, Shefqet Avdush Emini, tashmë është bërë një krijues lëvizëz nëpër botë, qoftë me pjesëmarrje në ekspozita të rëndësishmë, qoftë me pjesëmarrje në juri profsionale apo edhe në qëndrime krijuese. Këtë funverë, ai ishte pjesëmarrës i simpoziumit tradicional të pikturës në Penza të Rusisë, ku nga 400 artistë konkurentë të 23 shtetevë, u pranuan 73 prej tyre. Pas kthimit nga ky simpozium i rëndësishëm ku marrin pjesë edhe strukturat e ndryshme politik e shtetërore, piktori ynë Shefqet Avdush Emini na deklaroi:

Une jam i ndarë shumë i kënaqur me organizimin ,kushtet e qëndrimit ,pritjen  e  tjera… Kam qene shum i lumtur, sepse puna ime artistike është vlerësuar shumë nga të gjithë. Respekti ka qenë vërtet  në nivel  të lartë… Kam pasur fatin që jam takuar me shumë  artistë të mëdhenj  dhe relacioni shoqëror e kulturor ka qenë shumë i miër në mes nesh. Kam krijuar një urë të re  me shumë vende të tjera të botës dhe  me artistë shumë të rëndësishëm e me struktura të ndryshme krijuese. Punën të cilën e kemi krijuar, ajo do të mbetet në koleksionin e simpoziumit e  nuk proferohet të bëhet biznis me të ! Unë vertet jam ndarë shumë i kënaqur në përgjithësi dhe do ë isha i lumtur po qe se me ftojnë prapë. Pas perfundimit të këtij simpoziumi në jemi në kontakt të përhershëm me shumë artistë  të vendeve të ndryshme të botës.Pas përfundimit të simpoziumit të Rusisë, kam vazhduar direkt fluturimin në Sarajevë, në Bosnje, në një simpozium tjetër. Aty jam takuar me disa shokë të tjerë ku jam njohur në simpoziumet e tjera  nëpër botë, por edhe aty kam krijuar shokë të tjerë. Për disa ditë kemi vizituar pjesë të ndryshme të Bosnjes. Po ashtu, sipas programit, kemi pikturuar dhe në fund, piktura e ime dhe e tre piktorëve të tjerë nga Turqia mbetën për ’’ Muzeun e Alija Izetbegoviqit’’. Ky ishte një satisfaksion për mua,  që puna ime, te mbetet edhe në atë muze të rëndësishëm në Bosnje.

Tani pritet të marr pjesë sërish në nëntor  në festivalin    e pikturës në Egjipt, ku kam marrë thirrje para një kohë të gjatë. Jam shumë i sigurtë qe edhe këtu do të ndahem shumë i kënaqur si herat e tjera… Egjipti tani më është bërë si shtëpi e dytë. Edhe këtu si në shumë vende të botës kam krijuar një rreth të gjerë të shoqërisë, dhe kujtimet e mia përherë janë shumë të mira

SH.A. Emini pranë pikturave të tij  në simpoziumin në Rusi ,2013

 

 Piktura që është dedikuar Muzeut “Alija Izetbegovic’’, Sarajevë, 2013

Views: 27

Comment

You need to be a member of Powerful Intentions: Law of Attraction Community to add comments!

Join Powerful Intentions: Law of Attraction Community

Powerful Sponsors

Start Your Free Trial Today

Start Your Free Trial Today

 

 ===========


==================


 

Advertising  Group Powerful Intentions.

Join our advertising group and learn about placing ads on Powerful Intentions and the rates.

 
=================
Powerful Intentions Community-

 
Follow PIcommunity on Twitter

 

Welcome To PowerfulIntentions!


Welcome All Powerful Intention Members!.

Powerful Intentions is a unique, online community of people from all walks of life who possess three very important and focused qualities.

Those qualities are:

You believe in the Power of Intentions And The Law Of Attraction And You Are Enthusiastically "Attracted" to be here By Inspired Action!

The P.I. Team's Powerful Intended Result is to:

Create the most fertile community in the world for people to manifest their Intentions!

People who join P.I. are "set up" to BE Successful.

Brilliance, Fun, Luck, Joy and Ease can't help but rub off on them to positively raise their vibration!

Unlimited numbers of the "right" people attracted to P.I., collectively co-creating the most abundant and brilliant ideas, actions and manifestations that have ever been experienced on this planet!

AND we are Happy, Connected, and Abundant, with Brilliance, Simplicity and Ease!!!!!

It's a DONE DEAL and it sticks No MATTER WHAT!!!!!!!

Badge

Loading…

Powerful Advertising Group


Advertising Group on Powerful Intentions.

Join our advertising group and learn about placing ads on Powerful Intentions and the rates.


© 2019   Created by Powerful Intentions.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service